2013 Posta Piana Negroamaro IGT

Apulien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 608213
Udsolgt
kr. 85,00
Den lokale drue Negroamaro giver en kraftig vin med stor koncentration. Der er fine noter af rØde kirsebær, balsamico og vanlije i duften. Smagen har god tæthed, moden tannin og en intens frugtsyre. Noter af modne kirsebær og blommer efterfØlges af chokolade og tobak. En god ledsager til kraftfulde oste og kØdretter. , -----Negroamaro er en af områdets originale druer. Navnet betyder den bitre sorte og hentyder til druens kraftige skal. I denne region, med den gode sol, bliver druerne flot modne og så er resultatet fylde og stor smagsintensitet. Mosten fra disse druer ligger og gærer ved 25 ? 28 grader i op til 10 dage, for at udtrække optimal farve og intensitet. En del af mosten lagrer på egetræsfade i 12 måneder inden aftapning.

Cantine Paradiso

Madonna delle Grazie er i dag familieejet og Paolo Latorraca står for den daglige drift. Giuseppe står for at passe vinmarkerne, som passes med stor kærlighed til den naturlige fauna. Der fremstilles 4 forskellige Aglianico rødvine, samt mindre mængder hvid- og rosévin. I alt 40.000 flasker om året.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.