2016 Terrum

Mallorca Mallorca
Rødvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 606916
Udsolgt
kr. 195,00
Intens, elegant og floral skønhed. Vinen er baseret på 100% Callet - Mallorcas absolutte signaturdruesort. Delikat bouquet med noter af kirsebærsten, skovjordbær og røde roser, komplementeret af underskov, lakrids og middelhavsurter. I munden opleves vinen silket, levende, lagdelt og kompleks, med noter af røde kirsebær, hindbær, timiankvist og tørrede rosenblade. Underspillede toner af sødmefulde krydderier, skovsvampe og pibetobak giver vinen yderligere kompleksitet. Modne finkornede tanniner, læskende syre og en lang, luftig finale. Oplagt ledsager til retter med fuglevildt eller grillet lam. Perfekt sammen med grillede vagtler eller lammefilet, garneret af kantareller og masser af timian., , -----, , Terrum er lavet på 100% Callet, en relativt ukendt druesort, som dog de seneste år har opnået stor international bevågenhed. En Mallorcansk indfødt druesort, der her viser sit fulde potentiale. Vinen har lagret i 12. mdr. på franske egetræsfade, som giver underspillede noter af sødmefulde krydderier og vanilje. Frugten er dog alfa og omega og fadet ligger yndefuldt i baggrunden. Markerne snor sig for fødderne af Serra de Tramuntana bjergene, hvor de solrige sydvendte skråninger nyder godt af de kølige vinde der blæser ind fra havet. Disse optimale klimatiske betingelser sikrer fuldmodne druer, som samtidig bibeholder deres friske syre.

Can Axartell

Tålmodighed, ekspertise og respekt. Disse er absolutte kodeord for den nye og fremadstormende Mallorcanske producent Can Axartell. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.