2018 Corum

Mallorca Mallorca
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 607818
Udsolgt
kr. 165,00
Dyb, højaromatisk og fyldig Malvasía. Strågul i glasset med gyldne reflekser. Åben, parfumeret og indsmigrende duft med et virvar af modne stenfrugter, tørret abrikos, mango, gule blomster, safran og orangeskal. Delikate noter af honning, toast og ristede nødder giver duften yderligere kompleksitet. I munden opleves vinen cremet, krydret og smagsintens, med noter af tropisk frugt, abrikos, tørrede stenfrugter, muskatnød, vanilje og blomsterhave. Uhyre lang finale med en utrolig flot syre. Denne vin er fantastisk i sammenhæng med mad. Helt oplagt sammen med krydrede gryderetter med lyst kød eller intenst smagende skaldyr. Perfekt sammen med grillet hummer eller en klassisk kyllinge-tagine med abrikoser og safran., , -----, , Can Axartell Corum er lavet på 100% Malvasía de Banyalbufar og lagrer i 9 mdr. på franske egetræsfade. Dette giver vinen et krydret islæt med noter af vanilje og toast, dog uden at overdøve vinens fine frugt. Lagringen på de døde gærceller (bærmkontakt) bidrager med yderligere kompleksitet og en cremet mundfølelse. Markerne snor sig for fødderne af Serra de Tramuntana bjergene, hvor de solrige sydvendte skråninger nyder godt af de kølige vinde der blæser ind fra havet. Disse optimale klimatiske betingelser sikrer fuldmodne druer, som samtidig bibeholder deres friske syre.

Can Axartell

Tålmodighed, ekspertise og respekt. Disse er absolutte kodeord for den nye og fremadstormende Mallorcanske producent Can Axartell. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.