2016 Can Axartell Tinto Uno

Spanien Mallorca Mallorca
Rødvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 606816
Udsolgt
kr. 105,00
Frugtdrevet, saftig og levende - dette er vinens absolutte nøgleord. Smuk rubinrød i glasset med nuancer af lilla. Næsen byder på en kerne af mørk frugt; blommer, brombær og saftige modne kirsebær, komplementeret af violer og rosenblade. I munden fremstår vinen saftig, rig og cremet, med noter af kirsebær, skovbær, tomatstilk og friske figner. Små diskrete noter af lakrids, madagaskarpeber og middelhavsurter giver yderligere kompleksitet. Med sin læskende syre, modne frugt og velintegrerede tanniner forener vinen power, kompleksitet og elegance. Oplagt ledsager til intense lammeretter, gerne med et indslag af frugt. Perfekt sammen med en marokkansk lammetagine eller grillstegte lammekoteletter., , -----, , Can Axartell Tinto er sammenstukket af Callet, Syrah, Merlot, Pinot Noir og Manto Negro og forener hermed lokale og internationale druesorter. Al mosten gærer og lagrer udelukkende på ståltanke og bevarer derved både friskhed og druetypicitet. Markerne snor sig for fødderne af Serra de Tramuntana bjergene, hvor de solrige sydvendte skråninger nyder godt af de kølige vinde der blæser ind fra havet. Disse optimale klimatiske betingelser sikrer fuldmodne druer, som samtidig bibeholder deres friske syre.

Can Axartell

Tålmodighed, ekspertise og respekt. Disse er absolutte kodeord for den nye og fremadstormende Mallorcanske producent Can Axartell. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.