2019 Can Axartell Rosado

Mallorca Mallorca
Rosévin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 606619
Udsolgt
kr. 119,00
Let, sprød og floral rosé, hvor Pinot Noir's elegance kombineres med Callet's livlighed og Manto Negro's saftige frugt. Helt lys koral i glasset fra den ganske korte skindkontakt. Delikat og aromatisk bouquet med noter af vilde røde frugter, hindbær, jordbær, rosenblade, kirsebærsten og passionsfrugt. I munden fremstår vinen elegant og frugtfyldt, med noter af lyse ribs, hindbær, nektarin, blomsterhave og kirsebærstilk. Saftig, sart og elegant, med en vibrerende syre og saltet mineralitet., , -----, , Can Axartell Rosato er sammenstukket af Pinot Noir, Callet og Manto Negro og forener hermed lokale og internationale druesorter. Vinen er udelukkende lagret på ståltanke for at bevare friskhed og mest mulig druekarakter. Markerne snor sig for fødderne af Serra de Tramuntana bjergene, hvor de solrige sydvendte skråninger nyder godt af de kølige vinde der blæser ind fra havet. Disse optimale klimatiske betingelser sikrer fuldmodne druer, som samtidig bibeholder deres friske syre.

Can Axartell

Tålmodighed, ekspertise og respekt. Disse er absolutte kodeord for den nye og fremadstormende Mallorcanske producent Can Axartell. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.