2019 Can Axartell Blanco

Mallorca Mallorca
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 606719
Udsolgt
kr. 105,00
Aromatisk, sprød, ren og delikat skønhed fra det nordlige Mallorca. Flot strågul i glasset med grønne reflekser. Floral og helt åben bouquet, med noter af hvide blomster, akacie, lime, pære, stikkelsbær og våde sten. I munden opleves vinen frisk, luftig, sprød, og dog en anelse cremet. Smagen byder på en overflod af delikate citrusfrugter, limeskal, kiwi og grønne æbler, komplementeret af hvide blomster, citrongræs og mynte. Slank krop, mineralsk og med en vibrerende og klokkeklar syre., , -----, , Vinen er en oplagt ledsager til citrusprægede fiskeretter såsom ceviche, eller andre lette retter med rå marinerede skaldyr og fisk. Perfekt sammen med vietnamesiske forårsruller eller asiatisk inspirerede salater med indslag af friske krydderurter og citrongræs. Can Axartell Bianco er baseret på druesorterne Malvasía de Banyalbufar og Premsal  to af Mallorcas klassiske og lokalt forankrede druesorter. Vinen er lagret på ståltanke for at bevare friskhed og mest mulig druekarakter. De 4 mdr. lagring med de døde gærceller (bærmkontakt) bidrager med yderligere kompleksitet og giver vinen en diskret, cremet mundfølelse., , Vingården ligger nogle få kilometer fra den lille by Pollenca på den nordlige del af Mallorca. Markerne snor sig for fødderne af Serra de Tramuntana bjergene, hvor de solrige sydvendte skråninger nyder godt af de kølige vinde der blæser ind fra havet. Disse optimale klimatiske betingelser sikrer fuldmodne druer, som samtidig bibeholder deres friske syre.

Can Axartell

Tålmodighed, ekspertise og respekt. Disse er absolutte kodeord for den nye og fremadstormende Mallorcanske producent Can Axartell. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.