2022 Sophie Valrose En Mémoire Rosé 6 stk

Frankrig Provence Provence
Rosévin - 450,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 199422
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.134,00

Bliv klædt på til rosésæsonen med denne fantastiske 6-stk mest populære og topanmeldte rosévine fra Provence: Sophie Valrose En Mémoire.

Den sart lakse-lyserøde farve, de smukke nuancer af røde, modne bær, strejf af noget flintet mineralitet og et strejf af krydderurter. Der er ingen tvivl, det her er sydfransk rosé, når det er bedst. Teksturen er blød som silke, og har en fyldighed som er perfekt afstemt med resten af smagsoplevelsen.

Det er vin, som har den rygrad og personlighed der skal til, for at kunne serveres til mad, og som er præcis så læskende og velsmagende, at skulle den indtages for sig selv, så er det en lige så aldeles behagelig oplevelse.

Vinen er flagskibet for Bijous rosévine og er opkaldt efter en af Sydfrankrigs lokale helte: Sophie Valrose.

I slutningen af det 19. århundrede var det stort set kun kvinder, som arbejdede i vinmarkerne. Kvinderne blev ofte underbetalt i det hårde arbejde, indtil Sophie Valrose sagde stop. Takket være hendes mod og stemme, blev vilkårene for de arbejdende kvinder drastisk forbedret. Bijou kunne ikke komme på nogen bedre kandidat til at navngive deres rosévin efter.


Guldmedalje | Global Wine Masters Awards 

94/100 point | Mad og Monopolet

"Jeg er bare en sucker for den helt klassiske rosé og navnlig, når den er lavet, som En Memoire de Sophie Valrose. Et spændende blend af Cinsault (45%), Syrah (5%), Grenache (40%) og Caladoc (10%). I næsen har den duft af jordbær, hindbær, citronskal, rosmarin og et hint af salt og røg (forestil dig at du slår to flintesten sammen). I munden er den fyldig, og du fornemmer både frugten, syren og mineraliteten på én gang – helt enkelt en fremragende rose."


Bijou

I hjertet af både Provence og Languedoc, hvor solen skinner stærkt og vinden blæser køligt, mestrer Bijou disse stolte regioners klassiske traditioner for rosévin til fulde. Her har Bijou Wine skabt et sandt paradis for vinelskere, der søger en smag af det sydfranske i hver eneste dråbe.

Med en stor passion for terroir og en lang historie i regionen, er Bijou Wine et navn, der står for kvalitet og autenticitet. De dyrker deres druer økologisk og bæredygtigt og lader naturen bestemme, hvilken retning vinen skal tage. Med en filosofi om, at vinen skal afspejle det omkringliggende landskab, er Bijou Wines vine en hyldest til Provence og Languedoc, og deres enestående terroirs.