2017 Chardonnay

Frankrig Languedoc
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 611017
Udsolgt
kr. 69,00

Saftig, blød og mellemfyldig hvidvin fra Frankrigs sydlige kyst. Utroligt åben og læskende i sin karakter, men med masser af fed chardonnayfrugt og en let cremet mundfølelse. Duften stiger op af glasset, med noter af modne æbler, fersken og solmodne citrusfrugter, foruden akacieblomster, frisk honning og blot en snert af smør. Smagen er som at bide i sommerens saftige stenfrugter, med en tæt kerne af søde ferskner, hvide abrikoser og gule æbler, ledsaget af hvide liljer, citronmarengs og blomsterhonning. En spændstig og uimodståeligt forfriskende finish, der ganske enkelt inviterer til endnu en tår. En ægte Sydfransk charmetrold, der gør sig utrolig godt som et hverdagsglas på terrassen - eller som ledsager til sæsonens grillede fisk og sprøde sommersalater.

Vinen er sammensat af druesorterne Chardonnay og Colombard som høstes fra de solbeskinnede vinmarker i Languedoc-Roussillon, i det sydlige Frankrig. Producenten bag serien 'Bellevaux' er kooperativet 'Les Vignerons du Narbonnais, som altså ejes og drives af flere forskellige vinbønder i området. Kvaliteten er urimelig høj, prisen taget i betragtning, både hvad angår deres hvide- og røde blends. Ganske enkelt frugtige og meget ærlige hverdagsvine der rammer bredt i sin smag, dog uden at få marmeladekarakter eller miste oprindelsespræg.

Bellevaux

Bag navnet Bellevaux gemmer der sig det store vinkooperativ Les Vignerons du Narbonnais, nogle gange også kaldet Néotera, som ligger omkring 12 kilometer fra Narbonne i det sydvestlige Frankrig i regionen Languedoc-Roussillon.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.