2020 Cabernet Sauvignon Syrah

Frankrig Languedoc Languedoc
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610920
Udsolgt
kr. 75,00

Solmoden, rund og let-krydret Sydfransk charmetrold. En vin der oser af saftige mørke sommerbær, med blid frugtsyre og ganske afrundet tannin. Smuk rubinrød farve, med en forførende duft af brombær, skovbær og solbærkompot, foruden sort peber, blød lakrids og en anelse fadkrydderi. Blød, mellemfyldig og frugtfyldt smag, med en symfoni af brombær, solbær og friske blommer, komplimenteret af peber, chokolade, middelhavsurter og et strejf af vanilje. En fabelagtig hverdagsvin, der med sin saftighed og drikkevenlighed, både kan nydes 'solo' - men ligeledes passer perfekt til grillens proteiner. Lige fra en god burger til de saftige pølser, til et par rosa stegte lammekoteletter og de røde bøffer.

Vinen er sammensat af druesorterne Syrah og Cabernet Sauvignon som høstes fra de solbeskinnede vinmarker i Languedoc-Roussillon, i det sydlige Frankrig. Producenten bag serien 'Bellevaux' er kooperativet 'Les Vignerons du Narbonnais, som altså ejes og drives af flere forskellige vinbønder i området. Kvaliteten er urimelig høj, prisen taget i betragtning, både hvad angår deres hvide- og røde blends. Ganske enkelt frugtige og meget ærlige hverdagsvine der rammer bredt i sin smag, dog uden at få marmeladekarakter eller miste oprindelsespræg.

Bellevaux

Bag navnet Bellevaux gemmer der sig det store vinkooperativ Les Vignerons du Narbonnais, nogle gange også kaldet Néotera, som ligger omkring 12 kilometer fra Narbonne i det sydvestlige Frankrig i regionen Languedoc-Roussillon.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.