Franciacorta Brut Alma Gran Cuvée

Mousserende - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 040302007
Udsolgt
kr. 275,00
Fremragende vin, hvor duften byder på stor kompleksitet med ristet brød og modne tropiske frugter. Boblerne smyger sig rundt i mundhulen og vinen fremstår med god smagsintensitet. Igen kommer noterne af ananas, lyche og melon til deres ret. En flot renhed og elegance i den lange eftersmag. Nyd denne til modne oste, eller fiskeretter., , -----, , Denne Gran Cuvée er fremstillet af druer fra Bellavistas egne marker. Vinen er sammensat af 77 % chardonnay, 22 % pinot nero og 1 % pinot bianco. Cirka 15% af vinen er lagret på fade og inden vinen lægges i kælderen kombineres der med reserve-vin fra 6 - 9 forskellige årgange. Vinen ligger i kælderen i små 3 år inden degorgering og frigivelse til markedet. Dette er en referencevin for mousserende vine, ikke kun i Italien, men på verdensplan.

Bellavista

Bellavista er vinhus beliggende i Franciacorta-regionen i det nordlige Italien, der på elegant og overbevisende vis indskriver sig i områdets særlige tradition for fremragende mousserende vine

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.