2017 Le Claux

Provence Luberon
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010601008
Udsolgt
kr. 169,00

Mørk og saftig på alle punkter. En vin med sort frugt fra syrah druen, som holdes frisk og luftig af inspirationen fra Bourgogne. God mundfylde, med et lille krydret element der giver dybde og kompleksitet. Fløjlsbløde tanniner og lang cremet eftersmag. En vin der passer godt til grillet svinekød. Le Claux er sammensat af 60 % syrah, 30 % grenache og 10 % mourvedre. Druerne er høstet, i hånden, fra op til 80 år gamle vinstokke, som er dyrket økologisk i Luberon distriktet.

Vinen gæres i træfade og lagres efterfølgende på store fade, for at få dybden og ekstra kompleksitet. 40 % af druerne afstilkes ikke, hvilket er med til at give mere luftighed i den endelige vin. Gæringen foregår kun med den naturlige gær, ved kontrolleret temperatur. Vinen filtreres kun let ved aftapning og der bruges et minimum af svovl.

Bastide Du Claux

Bastide du Claux er et lille vinhus skabt af Sylvain Morey i hjertet af Luberon National Park i Provence, der på overbevisende vis indskriver sig i områdets tradition for rød- og hvidvine af høj kvalitet.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.