2017 Chardonnay

Californien Californien Californien
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 99480517
Udsolgt
kr. 119,00

Lækker charmerende Chardonnay fra solskinsstaten Californien. Herlige duftaromaer af grønne æbler orange blomst og lidt vanilje i baggrunden. Smagen er fyldig med en god balance mellem moden frugt og en mundrensende frugtsyre. En god ledsager til milde oste, salter eller grillet skalddyr.

Avalon Chardonnay er kombineret af frugt fra 2 fremragende underområder i Californien. Santa Barbara County giver god syre og friske citrusnoter til vinen. Russian River Valley giver mere dybde og intensitet i vinen. Høstet med relativt lave udbytter for at få høj koncentration i druerne. Gæringen foretages på temperaturstyrede ståltanke, inden vinen lagres i 3 måneder på fransk egetræ.

Avalon Winery

Avalon er et californiske vinhus beliggende i den lille by Graton i Sonoma County, der har specialiseret sig i uprætentiøse og bredt appellerende hverdagsvine lavet på klassiske druer.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.