2017 California Pinot Noir

Californien Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 99480717
Udsolgt
kr. 119,00

Blød, saftig og uimodståelig charmerende Pinot Noir. Vinen springer op af glasset med noter af kandiserede kirsebær, hindbær og blomme, suppleret af engelsk lakrids og søde bagekrydderier. Fløjlsagtig mundfølelse, med en tæt kerne af modne sommerbær og ristede toner fra fadlagringen.

En utrolig alsidig og lettilgængelig vin, der besidder en flot balance mellem friskhed og fuldmoden frugt. Perfekt sammen med alt fra grillet laks til kylling - eller blot som et glas inden maden.

Vinen har fået lov at lagre 6-8 måneder i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade. Det giver vinen en blød og omfavnende tekstur, og gør det til et dejligt og imødekommende glas vin.

Avalon Winery

Avalon er et californiske vinhus beliggende i den lille by Graton i Sonoma County, der har specialiseret sig i uprætentiøse og bredt appellerende hverdagsvine lavet på klassiske druer.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.