2020 Pinot Noir Santa Rita Hills

Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 3225820
Udsolgt
kr. 289,00

Danske Peter Work har fremstillet denne balancerede Pinot Noir. Bløde tanniner, der smyger sig rundt i mundhulen med noter af jordbær, rosiner og frisk hvid peber. Vinen er medium fyldig og den modne frugtkarakter balanceres fint af tobak og chokolade noter. En god ledsager til fugl og lyst kød.

Fremstillet af Pinot Noir fra 3 forskellige marker i Santa Rita Hills i Californien. Alle druer bliver høstet i hånden og sorteres allerede i marken, så kun det bedste materiale kommer med til kælderen. Efter høsten bliver mosten stabiliseret i 3 dagen, inden gæringen startes. Mosten fra de enkelte marker holdes separat indtil den endelige blanding laves og vinen lagres i 14 måneder på egetræsfade, hvoraf 20% er nye franske fade. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.