Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Nyheder

Indkøbskurv (0) Kr. 0
Hjem Producenter Hall Wines

Tradition møder fornyelse i dette imponerende vineri i Napa Valley. Der er fokus på respekt for naturen på den mest bæredygtige facon, som resulterer i vine der er ekseptionelle eksempler på det terroir hvor de kommer fra. Vingården er ejet af Kathryn og Craig Hall, der har en lang karriere bag sig, både som vinmagere, men også mange andre interessante punkter. Fra 1997 – 2001 var Kathryn ambassadør i Østrig, hvor hun fik et godt kendskab til det europæiske marked. Familien har været involveret i at dyrke druer i Napa Valley siden den første vinmark blev købt i 1970erne. De første mange år blev der hovedsageligt solgt druer til andre vinfirmaer, men nu er der fuld fokus på at fremstille alle vine selv. Med et mål om at være blandt de absolut førende i Californien. I 2001 begyndte Kathryn og Craig at bygge deres nye vineri, hvor der skulle være fokus på bæredygtighed, samt høj kvalitet i flaskerne.
Fra start har President Mike Reynolds været en vigtig person i opbygningen. Han kommer fra en fortid hos Verite og Stonestreet, men er nu hos Hall familien.

Alle vinmarker dyrkes økologisk, med stor opmærksomhed på at tilføre vinen færrest mulige elementer udefra. Omkring halvdelen af de druer der ender i Hall vinene kommer fra ejendommens egne vinmarker. Resten er udvalgt fra op til 70 forskellige parceller, som ligger spredt rundt i Napa Valley. Vingårdens egne marker ligger både i bunden af dalen, hvor der er mest varme og sol, samt på bjergslråningerne, hvor der er mere køligt. Hele tiden et spørgsmål om at få flest mulig strenge at spille på, så kompleksiteten bliver størst mulig. Den mest klasssiske Hall vinmark er Sacrashe Vineyard som var den første Cathryn og Craig købte, i hjertet af Napa Valley, i underområdet Rutherford. Her ligger Rutherford vineriet og her dyrkes rygraden i deres bedste vine.

Alle rødvine fremstilles på en af de to vinerier som Hall ejer i hhv. Rutherford og St. Helena. Der er installeret al den teknik man kan ønske sig, for kun at få den bedste frugt i spil til vinene. Optisk sortering af druerne er blot en af mange aspekter. Alle vine gæres med en kombination af den naturlige gær fra drueskindet, samt en rendyrket gær, hvilket giver det bedste resultat. Inden aftapning lagres vinene på franske egetræsfade, fra forskellige bødkere. Der er her fokus på at få forskellige smagselementer fra de forskellige skove, indarbejdet på den bedste måde i vinene. Der bruges mindst 50% nye fade til de fleste rødvine. Inden frigivelse får vinen lov til at falde til ro i flasken i op til et år, inden afsendelse.

Produkter (4)

Nyheder