Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Nyheder

Indkøbskurv (0) Kr. 0
Hjem Godt til lyst kød

God vin til lyst kød

God vin til lyst kød

Lyst kød er i denne sammenhæng tænkt som kylling, svinekød eller andre lyse typer kød.

Denne type kød har ikke meget smag i sig selv, derfor bliver det mest afgørende lynhurtigt, hvilket tilbehør du vælger at servere det lyse kød med.  Denne kategori kan altså hurtigt spænde fra grydestegt kylling til heftigt krydret asiatisk mad. Generelt skal du søge vine, der ikke er for tunge og dermed vine med høj frugtsyre og stor elegance. Tænk Riesling som generelt har frugtsyre og stor smagsintensitet. Vil du  hellere have rødvin så gå i retning af frisk Valpolicella, som har lav tannin og frisk frugtsyre.

Klik på de enkelte vine og få en detaljeret beskrivelse af vinens egenskaber i forhold til gastronomi.

Drue

Land

Region

Distrikt

Facets sort